Varen vanuit natuurgebied de Princenhof
Bekijk onze vloot →

Luna Jetten 44 AC

De indeling van deze boot bestaat uit twee gelijkwaardige slaaphutten met elk eigen douche en toilet.

Geschikt voor 2 tot 4 personen
€ 1900.00 - € 2900.00 per week

Boek dit schip

In de volledig uitgeruste keuken met ruime koelkast, kookplaat, bakoven en een rechte eethoek met zitbank, eettafel en twee hockers.

De hoger gelegen salon geeft een prachtig uitzicht over het water. Daar is een royale bank met een tafel en daartegenover veel bergruimte en een verzinkbare LCD-TV. Het achterdek is een heerlijke plek om met de hele crew te zitten. De stuurstand geeft een prima zicht rondom, in combinatie met een uitgebreid navigatiepakket kunt u veilig navigeren. De motorboot wordt aangedreven door een krachtige Deutz dieselmotor. Op de grote achterbank met dikke kussens voelt u zich een echte "royal'. Comfort alom, met de geheel afsluitbare cabriotent, welke ook groten deels te openen is bij warm weer.

De volgende extra's zijn bij de boot te huren:

  • Bedlinnen(dekbed+hoes)
  • Handdoekenpakket(1x douchelaken 2x handdoek 2x washandjes
  • Keukenpakket
  • Internet
  • Zwemvesten(gratis) ,verstandig bij kleinere maten van tevoren te reserveren
  • Bijboten met motor
  • Vouwfietsen met versnelling
220v Buiten besturing Boegschroef Hekschroef Dieptemeter Douche GPS Koelkast Radio Snelheidsmeter Stromend water Stuurwiel TV Verwarming Walstroom 2 * WC 2 * 2 persoonsbed
Lengte 13,55 m
Breedte 4,50 m
Diepgang 1,10 m
Motor 170 PK
← vorige pagina

Motorboot verhuur in Eernewoude , Earnewald Friesland Holland

Yachtcharter Westerdijk

Welkom bij Yachtcharter Westerdijk in Eernewoude/Earnewald in Friesland. Midden in het natuurgebied De Princenhof is het familiebedrijf Yachtcharter / Jachtcharter en Jachtwerf Westerdijk sinds 1905 gevestigd in Eernewoude, of op z'n Fries: Earnewâld. Vanuit het centrum van Friesland vaart u zonder eerst bruggen of sluizen te passeren naar het merengebied , de grote en kleine kanalen.

Meer over ons bedrijf →