Varen vanuit natuurgebied de Princenhof
Bekijk onze vloot →

ELEGANCE Noblesse 42 Cruiser 13.00 Meter

Een nieuw modern en comfortabel rondspant schip met boeg- en hekschroef.

Geschikt voor 2 tot 6 personen
€ 1850.00 - € 2750.00 per week

Boek dit schip

De motorboot heeft buitenbesturing en volledige cabrio over achterdek die geheel afsluitbaar is. Door de gezellige en comfortabele gestoffeerde royale U-bank op het achterdek met luchtverwarming en extra koelkast is deze ruimte dan ook perfect om de hele dag te vertoeven. Een extra verwarming tegen de voorruiten bij de buitenbesturing geeft geen condensaanslag bij regenwater wat het uitzicht niet belemmerd.
De boot heeft drie slaapcabines elk met drie 2 persoonsbedden.
Eigenaarshut is voorzien met een 2 persoons Fransbed lengte 2.00 en 1.70 breed, ruime kledingkasten en eigen televisie en aparte douche en toilet. Voorin de motorboot zijn 2  slaapkamers met een gezamelijke douche en toilet.

Keuken is boven samengevoegd met de salon, hierdoor heeft u uitzicht naar buiten zowel in de salon als de keuken. De  salon, keuken en dinette bevinden zich op gelijke hoogte, hierdoor heeft u uitzicht naar buiten zowel in de salon als de keuken.
Keukeninventaris is ruim voorzien voor 6 personen met onder andere een koffiezetapparaat met thermoskan, oven, waterkoker, 4 pits kooktoestel en koelkast. Salon en keuken combinatie is tevens voorzien van 2 aparte zitbanken, televisie met satelliet en dvb-t ontvangst.

De gehele boot is voorzien van centrale verwarming.

Bedden worden standaard met bedhoes en kussens met sloop afgeleverd eventueel kunt een dekbed met hoes extra bijhuren.

De volgende extra's zijn bij de boot te huren:

  • Bedlinnen(dekbed+hoes)
  • Handdoekenpakket(1x douchelaken 2x handdoek 2x washandjes
  • Keukenpakket
  • Internet
  • Zwemvesten(gratis) ,verstandig bij kleinere maten van tevoren te reserveren
  • Bijboten met motor
  • Vouwfietsen met versnelling
220v Buiten besturing Boegschroef Hekschroef CD speler Dieptemeter Douche GPS Koelkast Radio Snelheidsmeter Stromend water Stuurwiel TV Verwarming Walstroom 2 * WC 3 * 2 persoonsbed
Lengte 12.90 m
Breedte 4.30 m
Diepgang 1.17 m
Motor 150 PK 6 cil. Iveco
← vorige pagina

Motorboot verhuur in Eernewoude , Earnewald Friesland Holland

Yachtcharter Westerdijk

Welkom bij Yachtcharter Westerdijk in Eernewoude/Earnewald in Friesland. Midden in het natuurgebied De Princenhof is het familiebedrijf Yachtcharter / Jachtcharter en Jachtwerf Westerdijk sinds 1905 gevestigd in Eernewoude, of op z'n Fries: Earnewâld. Vanuit het centrum van Friesland vaart u zonder eerst bruggen of sluizen te passeren naar het merengebied , de grote en kleine kanalen.

Meer over ons bedrijf →