Luxe motorboot in de vloot: Linssen Grand Sturdy 40.0 AC 'Anna Sophie'

17 juni 2024

Vanaf 2025 wordt de Linssen Grand Sturdy 40.0 AC, genaamd 'Anna Sophie', toegevoegd aan de vloot van Yachtcharter Westerdijk.

Dit 12,85 meter lange en 4,30 meter brede motorjacht heeft een elegante vormgeving en een ruim interieur met een comfortabele salon en keuken op hetzelfde niveau. De boot, gebouwd in 2020, biedt veel praktische opbergruimte.

Een opvallend kenmerk is de opklapbare trap naar de voorkajuit, die leidt naar een 'kelderruimte' voor wijnopslag. De voorkajuit beschikt over een tweepersoonsbed, voldoende lichtinval, grote kasten en een schuiflade onder het bed. Er is een toiletruimte die zowel vanuit de voorkajuit als het centrale voorportaal toegankelijk is, en ook toegang biedt tot een aparte douche.

De middenkajuit heeft twee eenpersoonsbedden en de achterkajuit is uitgerust met een vrijstaand tweepersoonsbed, een aparte douche, een apart toilet en veel opbergruimte.

Bezoek ons huidige aanbod van motorboten in Earnewald en bereid u voor op een vaartocht met de prachtige 'Anna Sophie'.

Terug naar overzicht