Te huur vanaf 2023: Motorboot Linssen Intero 35 AC 'LINA'

23 november 2022

Vanaf juli 2023 heeft Yachtcharter Westerdijk een nieuwe aanwinst: de luxe Linssen Intero 35 AC, genaamd 'LINA'. Dit moderne motorjacht is ideaal voor twee stellen of een gezin met twee kinderen en biedt een geweldige vaarervaring.

De 'LINA' heeft een achterste slaaphut met een tweepersoonsbed, elektrisch toilet en wastafel, en een voorste slaaphut met een tweepersoonsbed, aparte douche en toilet. De volledig uitgeruste keuken bevat een koelkast, oven, kookplaat en koffiezetapparaat. De hoger gelegen salon biedt zitgelegenheid voor vier personen en een prachtig uitzicht over het water. Het achterdek en de stuurstand hebben een grote loungebank en een XXL-cabrio, en de boot is uitgerust met boeg- en hekschroeven en een plotter.

Extra's zoals bedlinnen, handdoeken en keukenpakketten zijn beschikbaar voor extra comfort.

Bekijk ons aanbod van motorboten in Earnewald of ga direct naar de pagina van de LINA Linssen 35 AC Intero om te boeken.

Terug naar overzicht