Nieuw in de vloot: NoblesseCruiser 47 motorboot voor 6 personen

1 augustus 2021

Vanaf 2022 is de nieuwe NoblesseCruiser 47, genaamd 'HUDSON', aan de vloot van Yachtcharter Westerdijk toegevoegd. Deze luxe en moderne motorboot is bij ons in Earnewald te huur, geschikt voor 6 personen en biedt een comfortabele vaarervaring.

De 'HUDSON' beschikt over een buitenbesturing en een volledig afsluitbare cabrio over het achterdek. Het royale achterdek heeft een gezellige U-bank met luchtverwarming en een extra koelkast, perfect om de hele dag te vertoeven. De boot heeft drie slaapcabines: een eigenaarshut met een tweepersoons Frans bed, ruime kledingkasten en een gescheiden douche en toilet, en twee voorste cabines met een gedeelde douche en een apart toilet.

De keuken is gecombineerd met de salon, waardoor u zowel vanuit de keuken als de salon een prachtig uitzicht naar buiten heeft. De keuken is volledig uitgerust voor 6 personen met onder andere een koffiezetapparaat, oven, waterkoker, kooktoestel en koelkast. De salon biedt twee zitgroepen en een televisie met satellietontvangst.

De motorboot is voorzien van centrale verwarming en extra's zoals bedlinnen, handdoekenpakketten en keukenpakketten zijn bij te huren.

Bekijk ons huidige aanbod van motorboten in Earnewald of ga direct naar de pagina van de HUDSON NoblesseCruiser 47 om te boeken.

Terug naar overzicht