Reserveren van een schip

Reserveren

U kunt op verschillende manieren uw reservering aan ons doorgeven:

  • Via het aanvraagformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk of het gewenste schip nog vrij is.
  • Via het beschikbaarheidsoverzicht. Indien het door u gewenste schip nog vrij is, kunt u aansluitend    het aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan per omgaande contact met u op om de reservering te bevestigen.
  • U stuurt een email naar: mail@westerdijk.com
  • Natuurlijk kunt u ook telefonisch reserveren. U weet dan direct of het schip van uw keuze nog    beschikbaar is. Tel.nr. 0511-539300    
  • Online boeken


Wij sturen U dan een huurcontract toe, waarvan de kopie voorzien van uw handtekening per ommegaande aan ons geretourneerd dient te worden. Tevens dient U gelijk na reservering een aanbetaling van 50% van de huurprijs aan ons over te maken. Na ontvangst van deze betaling is uw reservering definitief. De resterende 50% moet uiterlijk 3 weken voor afvaart in ons bezit te zijn.

Alle huurprijzen zijn inclusief BTW. Bij afvaart dient een waarborgsom van EUR 500,- (staat gelijk aan het eigen risico van de All Risk Verzekering), contant te worden voldaan. Wanneer u geheel uitgerust en voldaan uw jacht weer bij ons afgeeft, netjes en in oorspronkelijke staat, wordt de borgssom aan u terug betaald. Tevens heeft u de mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten (+/- 5% van de reissom). Dit is mogelijk bij: www.bootannulering.nl


Weekend of midweek reserveringen kunnen (indien beschikbaar) kort van te voren, buiten het hoogseizoen, gereserveerd worden.

Afvaart en terugkomst

Aan het onderhoud en de verzorging van onze schepen wordt veel zorg besteed. U krijgt dan ook een schip dat tot in de puntjes verzorgd is, schoon en met een volle water- en brandstoftank.

Zorgt u ervoor dat het schip tijdig terug is? Wij hebben de volgende uren dringend nodig om het schip weer piekfijn in orde te brengen voor onze volgende gasten.

Bijkomende kosten

    * Kosten voor dieselolie.
    * Borgsom.
    * Brug-,haven- en liggelden.
    * Eventuele eindschoonmaakkosten.


Motorboot verhuur in Eernewoude , Earnewald Friesland Holland

Yachtcharter Westerdijk

Welkom bij Yachtcharter Westerdijk in Eernewoude/Earnewald in Friesland. Midden in het natuurgebied De Princenhof is het familiebedrijf Yachtcharter / Jachtcharter en Jachtwerf Westerdijk sinds 1905 gevestigd in Eernewoude, of op z'n Fries: Earnewâld. Vanuit het centrum van Friesland vaart u zonder eerst bruggen of sluizen te passeren naar het merengebied , de grote en kleine kanalen.

Meer over ons bedrijf →